Publicitat
Publicitat

NBA

La demanda contra els propietaris serà analitzada el 6 d'abril

Així afecta el locaut de l'NFL al de l'NBA

Els jugadors de l'NBA miren de reüll què passa a l'NFL, on ha expirat el conveni en vigor i dissabte es va decretar un tancament patronal de cara a la propera temporada

Els jugadors de l'NBA miren de reüll què passa a l'NFL, on ha expirat el conveni en vigor i el passat dissabte es va decretar un locaut de cara a la propera temporada. Els propietaris de les franquícies de futbol americà es van negar a mostrar els balanços econòmics, en els quals asseguren que perden molts diners, i això va enfurir els jugadors, que tan sols veuen un pretext per retallar-los el salari.


El sindicat de jugadors (NFLPA) es va dissoldre, per poder tenir via lliure a l'hora de demandar els propietari. Això és el que han fet un grup de deu professionals encapçalats per les estrelles Tom Brady, Peyton Manning i Drew Brees.


Aquesta tarda l'agència de notícies Reuters ha informat que la demanda per pràctiques antitrust dels jugadors contra els propietaris serà analitzada el proper dimecres 6 d'abril per Susan Nelson, del jutjat de Minnesota.


Es preveuen, doncs, també dures negociacions entre els propietaris de les franquícies de l'NBA i els seus jugadors, que imitaran moltes de les actuacions dels seus companys de l'NFL.


Billy Hunter, el director executiu del sindicat de jugadors de la NBA, va enviar fa uns dies una comunicació als seus associats sota el següent títol: “Espereu el millor, prepareu-vos per al pitjor”.


El locaut afecta directament a jugadors com Ricky Rubio, que aquest matí ha assegurat a Catalunya Ràdio que posposa la seva decisió de marxar a la NBA.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT