ACB
Esports Bàsquet 22/06/2011

Els equips ACB podran competir sense cap jugador espanyol

La proposta de quotes que s'ha presentat per a planters d'onze jugadors és la següent: dos jugadors formats localment, dos d'estrangers i la resta, fins a onze, comunitaris

àlex Gozalbo
1 min
Josep Vives, Esther Queraltó i José Luis Mayordomo.

BarcelonaDesprés de l'assemblea general extraordinària, l'ACB ha informat que una empresa vol donar-li nom a la competició en les properes quatre temporades (prorrogables dos anys més). Les negociacions estan molt avançades, però encara no hi ha res tancat. Ningú ha volgut confirmar que l'empresa es tracta d'Ensesa.

El tema de les quotes de jugadors encara no s'ha resolt, però la proposta que s'ha presentat per a planters d'11 jugadors és la següent: dos jugadors formats localment, dos jugadors estrangers i la resta, fins a onze jugadors, comunitaris. Els equips podran participar, doncs, sense jugadors espanyols.

Esther Queraltó (secretària general de l'ACB), Josep Vives (Assignia Manresa) i José Luis Mayordomo (Valladolid) són les noves cares visibles de l'ACB fins a l'arribada del nou conseller delegat.

El calendari de l'ACB 2011-12 s'estudiarà amb la FEB perquè hi ha una fase de classificació per als Jocs Olímpics de Londres 2012 que condiciona les dates.

L'Obradoiro va aconseguir l'ascens esportiu a l'ACB, però haurà de fer front abans del 30 de juny d'una quantitat propera a un milió i mig d'euros per certificar la seva presència a la competició.

L'ACB ha emès un comunicat oficial.

stats