Esports Bàsquet 28/07/2011

El Barça de bàsquet femení serà una realitat aviat

El club blaugrana podria arribar aviat a un acord amb un equip català no professional per posar-hi el nom i treballar amb les categories inferiors, segons 'masBasket'

Redacció
1 min

BarcelonaSegons avança la web masBasket.com, el Barça està molt a prop de recuperar la seva secció de bàsquet femení. Tal com va explicar el president Sandro Rosell en una entrevista a l'Àgora de TV3, l'equip no serà professional, però sí que tindrà l'ambició de crear unes categories de formació sòlides.

El club blaugrana, d'acord amb la seva política d'austeritat, no posarà diners ni utilitzarà les seves instal·lacions, sinó que donarà el nom i posarà les samarretes d'algun equip català d'entre els vint que s'han mostrat interessats en l'acord. Tot sembla indicar que qui està més a prop és el BC Santfeliuenc.

Tanmateix, no es pot assegurar que l'equip pugui ser realitat aquesta nova temporada 2011/12, perquè uns problemes del tràmit del registre a la Federació Catalana es poden paralitzar aquest agost. El president del club del Baix Llobregat, Xavier Sospedra, reconeix l'interès però no vol assegurar res, perquè encara hi ha altres clubs amb opcions.

stats