Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet 03/10/2021

El Barça i el Baxi Manresa no s’aturen

Ludde Hakanson i Rokas Jokubaitis

BarcelonaEl Barça de bàsquet va aconseguir la victòria a la pista del Surne Bilbao Basket (68-84) i es manté invicte a la Lliga Endesa. Rokas Jokubaitis va liderar el triomf blaugrana amb 22 punts. “Hem començat massa freds contra un rival que ens ha obligat a jugar amb més intensitat. A partir del tercer quart hem pogut controlar el partit”, va analitzar Sarunas Jasikevicius, que va donar descans a Cory Higgins.

El Baxi Manresa, per la seva banda, va superar el Baskonia (74-67) i va sumar el seu segon triomf a la Lliga Endesa. Elias Valtonen va anotar 16 punts contra un equip basc que passa per un moment de joc delicat.

Yankuba Sima

Derrota de la Penya

El Joventut de Badalona, en canvi, continua sense guanyar a domicili i va perdre a la pista del Gran Canària (84-71). La Penya va arribar a dominar el marcador per 12 punts de diferència, però la lesió de Derek Willis va alterar el seu estat d’ànim.