ACB
Esports Bàsquet 09/03/2011

L'Assignia busca allunyar-se del descens a costa d'un Unicaja que aspira a classificar-se pels playoffs

Un triomf a Màlaga donaria molta tranquil·litat a l'Assignia, que després de guanyar a un rival directe com l'Alacant està a tres victòries de distància dels llocs de descens

Redacció
1 min
Llorca protegeix la pilota davant Urtasun.

BarcelonaAmb vuit victòries, el Manresa veu la lliga diferent, però sap que encara no té res assegurat. Guanyar a Màlaga (20.45h) seria una gran ajuda per aconseguir la permanència. L'Assignia viatja amb el dubte d'Uros Slokar, un dels homes més forts, que es va lesionar una espatlla contra el Meridiano Alacant.

Slokar és l'únic interrogant d'una plantilla que ha recuperat un parell de jugadors com Alfons Alzamora i Sergiy Gladyr, després d'unes setmanes de baixa. Tot i així, s'ha reconegut l'interès del club de fitxar algun pivot més que permeti reforçar la plantilla.

Per a derrotar l'Unicaja, el tècnic del Manresa, Jaume Ponsarnau, apunta que serà clau fer "una gran defensa" perquè el Màlaga "ha augmentat la seva capacitat anotadora". Després d'haver aconseguit la victòria 50 a l'ACB, encara que ho va fer fent el rècord d'anotació mínima conjunta (49-48 a Alacant), Ponsarnau també demana "més encert en atac".

stats