BÀSQUET
Esports Bàsquet 08/11/2011

Detecten anomalies en un control a un jugador espanyol i un altre de macedoni durant l'Eurobasket

La directora de l'Agència Antidopatge de Lituània ho ha fet públic al diari lrytas.lt, tot i que reconeix que el test "no és una confirmació que ells utilitzessin alguna substància dopant"

Efe
1 min

VilnaL'Agència Antidopatge de Lituània (AAL) ha informat sobre la detecció d'"alteracions a la norma" en les anàlisis antidopatge practicades a un jugador espanyol i un altre de macedoni durant el passat Eurobasket, celebrat en aquest país bàltic aquest estiu.

"Es tracta d'un membre de l'equip espanyol i d'un altre de la selecció macedònica. No puc esmentar el nom i cognoms dels dos jugadors", assegura Eva Stanikuniens, directora de l'AAL, al diari digital lrytas.lt. Stanikuniens explica que els tests realitzats per l'agència antidopatge nacional "no són una confirmació que ells utilitzessin amb absoluta seguretat una substància dopant".

L'AAL va realitzar 76 test antidopatge durant les més de dues setmanes que va durar l'Eurobasket, en què Espanya es va proclamar campiona per segona vegada consecutiva, després del triomf el 2009 a Polònia, mentre Macedònia va ser l'equip revelació en ser quart.

Stanikuniens va avançar que es realitzaran "anàlisis addicionals", però que aquests aniran a càrrec de la FIBA Europa.

stats