Bàsquet
Esports Bàsquet 14/06/2011

Xavi Pascual: "És el títol més especial, ha sigut un any molt dur però mai hem defallit"

El Regal Barça ha guanyat 8 de 10 títols amb Xavi Pascual i l'entrenador blaugrana s'ha mostrat "molt feliç" per haver guanyat la Lliga ACB

Redacció
1 min
Xavi Pascual.

BarcelonaDesprés de guanyar al pavelló de Miribilla, Xavi Pascual ha reconegut que està radiant després de tornar a tancar un any gairebé històric. "Estic francament feliç de tots els títols que he tingut la sort d'aconseguir", ha declarat a Catalunya Ràdio.

"Aquest és el títol més important per a mi. Ha sigut un any dur, hem tingut moltes lesions, molts problemes però mai hem defallit". Aquesta força de superació del grup és justament el que més orgullós el fa sentir. "La lesió de llarga durada del Pete Mickael, del Basile, i els problemes d'esquena que han tingut a Navarro tocat més de dos mesos... No ha sigut un any fàcil, estic molt feliç".

A mode de resum, Pascual ha lloat la superioritat del seu equip en la final de l'ACB. "Hem fet uns playoffs extraordinaris, sempre a la part del quadre més complicada". "És impressionant haver tornat a guanyar quatre de cinc títols possibles".

stats