BÀSQUET
Esports Bàsquet 03/01/2012

Arrenca el prestigiós Torneig de Bàsquet Júnior Ciutat de l'Hospitalet

Amb un duel entre el club organitzador, el CB l'Hospitalet, i el Reial Madrid, dimecres a les 10.00 hores arrenca el prestigiós i veterà Torneig de Bàsquet Júnior Ciutat de l'Hospitalet, Gran Premi Diputació de Barcelona

Ara
1 min
La presentació del torneig de bàsquet júnior Ciutat de L'Hospitalet

BarcelonaLa resta de partits d'aquesta primera jornada seran els següents: Joventut Badalona-Lietuvos Rytas; KK Spars Sarajevo-Cedevita Zagreb; Cajasol-FC Barcelona Regal (actual campió de la competició), Reial Madrid-Joventut Badalona i CB l'Hospitalet- Lietuvos Rytas.

El torneig júnior més antic d'Europa celebrarà des de demà i fins divendres la seva 33a edició al Complex Esportiu L'Hospitalet Nord (avinguda de Manuel Azaña, 21-23).

Enguany, els vuit equips participants són: Reial Madrid CF, Club Joventut de Badalona, Lietuvos Rytas i CB l'Hospitalet (grup A), Cajasol Banca Cívica de Sevilla, KK Spars Sarajevo, KK Cedevita Zagreb i Regal FC Barcelona (grup B).

El torneig forma part del circuit internacional organitzat directament per l'Euroleague Basketball i Nike, que se celebra a ciutats com ara Londres, Roma i Belgrad. El campió, com en les darreres edicions, participarà al Nike Internacional Junior Tournament, que es farà a Istambul durant la Turkish Airlines Euroligue Final Four.

La final es disputarà el dia 6 de gener a les 19.00 hores. El torneig està organitzat pel CB l'Hospitalet i compta amb la col·laboració de l'Euroleague Basketball, l'Ajuntament de l'Hospitalet i la Diputació de Barcelona.

stats