Esports Bàsquet 19/06/2011

Espanya cau davant de Montenegro en el segon partit de l'Europeu femení (66-57)

La selecció espanyola ha perdut 66-57 davant de Montenegro en la segona jornada del campionat d'Europa que se celebra a Polònia.

La mallorquina Alba Torrents, durant la derrota d'Espanya davant de Montenegro

Katowice (Polònia)L'absència de la veterana Amaya Valdemoro, per una sobrecàrrega muscular, i la manca d'encert de l'equip espanyol, que a més ha fallat en defensa, han castigat molt a una selecció que havia debutat derrotant les alemanyes. I tot, malgrat els 25 punts de la mallorquina Alba Torrents, qui després dels primers 60 segons ja havia fet cinc punts (0-5).

Montenegro, gràcies a una bona circulació de la pilota en atac, ha aconseguit superar el joc espanyol i al final del primer quart la diferència ja era de 20-13 per les balcàniques. Al segon quart, la pívot Sancho Lyttle s'ha carregat de faltes creant un nou mal de cap per a les espanyoles (32-22).

Només el gran partit d'Alba Torrents ha permès a Espanya recuperar la iniciativa durant el tercer quart (41-43), però un partit montenegrí de 9 a 0 en els darrers minuts ha estat clau.

Montenegro 66-57 Espanya

Montenegro (20 +19 +15 +12): Skerovic (13), De Forge (9), Jovanovic, Dubljevic (10) i Perovanovic (18)-equip inicial-, Aleksis, Bjelica (5), Turcinovic (11 ), Popovic i Milutinovic.

Espanya (13 +18 +16 +10): Torrens (25), Palau (2), Montañana (11), Lyttle (8) i Cruz (4)-equip inicial-, Nicholls, Lima, Domínguez (5) , Aguilar (2) i Xargay.

Incidències: Segon partit corresponent al grup C de l'Europeu femení que es va disputar al pavelló Spodek de Katowice (Polònia) davant uns tres-cents espectadors.