Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet 14/03/2021

El Baxi Manresa fa un partit rodó contra l'Urbas Fuenlabrada (90-76)

L'equip del Bages suma la dotzena victòria de la temporada

i
Àlex Gozalbo
1 min
Léo Meindl

BarcelonaEl Baxi Manresa ha fet un partit rodó contra l'Urbas Fuenlabrada (90-76) i ha sumat la dotzena victòria de la temporada. L'equip entrenat per Pedro Martínez s'ha apuntat un triomf contundent en un partit en què ha imposat el seu ritme de joc. Tot i tenir les baixes de Guillem Jou, Eulis Báez i Jonathan Tabu, el conjunt del Bages ha dominat el rebot. Martynas Sajus s'ha apuntat un doble-doble amb 15 punts i 11 rebots.

Xabi López-Arostegui

Dissabte profitós per a Penya i Barça

El Joventut de Badalona va superar el Monbus Obradoiro (91-84). La Penya va controlar el partit gràcies a la gran aportació ofensiva de jugadors com Xabi López-Arostegui, que va anotar 20 punts, o Neno Dimitrijevic, que va sumar 16 dels seus 18 punts durant la primera meitat. Els veterans Pau Ribas i Ante Tomic també van tenir una bona actuació contra un rival que no va poder completar una gran remuntada, ja que va recuperar un desavantatge de 16 punts.

El Barça, per la seva banda, va desactivar el Casademont Saragossa (107-88) en un partit jugat amb un ritme altíssim. Pau Gasol va presenciar en directe el triomf d’un equip blaugrana que va donar descans a Nick Calathes i Léo Westermann. Després d’un primer període molt igualat, el conjunt català va augmentar la seva producció anotadora per obrir una escletxa en el marcador. Ádám Hanga va tenir una actuació clau i va acabar anotant 17 punts amb 4/5 en triples.

Pau Gasol
stats