Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet 02/06/2019

Manresa diu adeu sense perdre el somriure

Un Baxi Manresa que ha fet una temporada memorable, eliminat pel Reial Madrid (73-88)

Ara
1 min
Els jugadors del Baxi Manresa donant les gràcies a l'afició

ManresaEl Baxi Manresa va perdre contra el Reial Madrid (73-88) i va tancar una temporada memorable. Tot i posar-hi molt bona actitud, l’equip del Bages, que va tornar a tenir les baixes de Corey Fisher, Ryan Toolson i Erik Murphy, no va competir contra un Reial Madrid molt superior que va marcar territori des del primer període. L’eliminació no va entelar l’ambient del Nou Congost, que va aprofitar l’últim partit per celebrar una campanya històrica que tindrà com a premi un bitllet per disputar competició europea.

Pep Guardiola i Josep Sàez

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, va veure el partit en directe. Els esforços del Baxi Manresa van quedar anul·lats per un Reial Madrid que no va badar i va mantenir la concentració durant tot el partit per estalviar-se disgustos. Els bons percentatges d’encert en el tir van permetre a l’equip visitant mantenir un bon ritme anotador. A més, el conjunt entrenat per Pablo Laso va dominar el rebot amb autoritat contra un rival que, com ha fet durant tota la temporada, mai es va rendir. Sergi García, Álvaro Muñoz i Cady Lalanne van ser alguns dels jugadors locals més destacats en una nit festiva al Nou Congost.

El rival del Madrid, per decidir

El Madrid disputarà les semifinals contra el guanyador de l’eliminatòria entre el València Basket i l’Unicaja, que va perdre per 69-76. El partit definitiu es jugarà aquest dimarts a la Fonteta.

stats