ACB
Esports Bàsquet 18/12/2010

L'Assignia Manresa dóna la cara a Sevilla en un partit molt fluix (52-48)

La reacció dels homes de Jaume Ponsarnau va arribar al darrer quart, on van anotar dinou punts, més que en tota la primera meitat

Ivanov intenta superar Lewis

SevillaEl primer quart va ser complicat amb un Cajasol que no entrava en el partit i un Assignia Manresa massa pobre en atac. Encara que el domini en el marcador era català gràcies a la potència sota les anelles de l'eslovè Uros Slokar, el conjunt sevillà es va incorporar al joc de immediat de la mà del nord-americà Tariq Kirksay.

Sis punts de l'aler de l'equip sevillà permetre al conjunt local prendre les regnes en el marcador i imprimir un nou ritme al partit en finalitzar el primer acte (12-11).

Amb el vent a favor, el Cajasol es va marcar un gran parcial (9-0) que establia les primeres diferències del partit a l'equador de la segona mànega (19-11), el que va permetre el nord-americà Louis Bullock, amb set punts en pocs minuts, jugar amb més llibertat i liderar el seu equip per establir una còmoda renda al descans (26-17).

Després del pas pels vestidors, el jove base manresà Sant Miquel es va tirar el seu equip a l'esquena per liderar una remuntada que no acabava d'arribar.

Els catalans van aconseguir acostar-se a cinc punts als pocs minuts de la represa (34-29), però la nova volta de rosca de la defensa sevillana va acabar per ofegar als visitants, que van marxar a l'últim quart amb el desavantatge més gran del partit (42-29).

L'encert de Bullock en el quart decisiu per signar un total de quinze punts, màxim anotador del partit, va ser determinant per evitar la remuntada manresana, que va aconseguir estrènyer el marcador fins als quatre punts en els segons finals, però no prou per evitar la treballada victòria del Cajasol (52-48).