ACB
Esports Bàsquet 29/06/2011

L'ACB assegura que la cessió de jugadors a la selecció espanyola "s'ha convertit en una expropiació"

La Comissió Delegada de l'ACB ha emès aquesta tarda un comunicat en què qualifica les declaracions d'Albert Soler, secretari general per a l'Esport, de "desafortunades"

àlex Gozalbo
1 min
Josep Vives, Esther Queraltó i José Luis Mayordomo.

BarcelonaLa Comissió Delegada de l'ACB ha emès aquesta tarda un comunicat en què qualifica les declaracions d'Albert Soler, secretari general per a l'Esport, de "desafortunades". Els clubs han volgut recordar la seva tasca com a formadors de jugadors.

"Els clubs constatem que s'ha desvirtuat la naturalesa original de la cessió dels jugadors, que no era una altra que la seva participació esportiva en representació de la selecció espanyola", diu el comunicat.

Segons la Comissió Delegada de l'ACB, "el grau d'utilització comercial dels jugadors en campanyes i promocions publicitàries, sense cap contraprestació econòmica per a nosaltres com a propietaris dels seus drets d'imatge, s'ha convertit en una expropiació que perjudica amb claredat els nostres interessos i que creiem que també mereix la reflexió del màxim mandatari de l'esport espanyol".

stats