NBA
Esports Bàsquet 23/08/2011

Les 5 dates clau del locaut de la NBA

L'aficionat viu pendent de cinc dates ja que la celebració de la temporada 2011-12 de la NBA està en suspens des que el passat 1 de juliol es va decretar el tancament patronal

àlex Gozalbo
1 min
LeBron James, a Barcelona.

BarcelonaLa celebració de la temporada 2011-12 de la NBA està en suspens des que el passat 1 de juliol es va decretar el locaut (tancament patronal). Ara l'aficionat viu pendent de cinc dates:

Dilluns, 5 de setembre

Primera data límit per arribar a un acord. Si la temporada de la NBA ha de començar en les dates previstes, propietaris i jugadors han d'haver arribat a un acord per desconvocar el tancament patronal. Si no, la temporada no es jugarà completa.

Diumenge, 9 d'octubre

Comença la pretemporada de la NBA. Els Memphis Grizzlies de Marc Gasol haurien de jugar contra els Orlando Magic; els Minnesota Timberwolves de Ricky Rubio, contra els Detroit Pistons i Los Angeles Lakers de Pau Gasol, contra els Golden State Warriors.

Dimarts, 1 de novembre

Comença la temporada de la NBA. La competició hauria d'iniciar-se amb tres partits: Dallas Mavericks-Chicago Bulls, Utah Jazz-Houston Rockets i Los Angeles Lakers-Oklahoma City Thunder.

Dissabte, 7 de gener

Última data límit per arribar a un acord. Si no hi ha solució, la temporada 2011-12 no es jugarà.

Diumenge , 26 de febrer

All-Star de la NBA. L'Amway Center d'Orlando té previst acollir el partit de les estrelles.

stats