Lliga Endesa
Esports Bàsquet 13/01/2013

El Barça Regal voreja el ridícul a Madrid (88-66)

L'equip blaugrana, que s'ha classificat per disputar la Copa del Rei, ha arribat a perdre per 34 punts de diferència contra l'Asefa Estudiantes

Ara
1 min
Ante Tomic intenta taponar Jayson Granger

MadridEl Barça Regal ha perdut a la pista de l'Asefa Estudiantes (88-66), on no ha sabut competir a bon nivell. L'equip blaugrana, que tot i la derrota s'ha classificat per disputar la Copa del Rei, ha tingut les baixes de Joan Carles Navarro, lesionat, i Joe Ingles, descartat abans de conèixer la baixa del capità.

Xavi Pascual ha començat el partit amb Sarunas Jasikevicius al cinc inicial, però ha tingut problemes per aconseguir una producció ofensiva regular i el Barça regal tan sols ha pogut anotar 26 punts en els primers 20 minuts (42-26).

La imatge de l'equip blaugrana ha vorejat el ridícul a Madrid, on ha arribat a perdre per 34 punts (69-35) al tercer període. El Barça Regal, que s'hauria quedat fora de la Copa del Rei si hagués perdut per 47 punts de diferència, ha reaccionat per reduir la diferència local. C.J. Wallace s'ha mostrat encertat quan pitjor ho estava passant el seu conjunt.

L'Asefa Estudiantes s'ha classificat per disputar la Copa del Rei, ja que el Fiatc Joventut ha superat el Blusens Monbus a Badalona.

stats