Lliga Endesa
Esports Bàsquet 05/11/2011

L'Assignia Manresa suma contra el Bizkaia Bilbao Basket (81-73) la quarta victòria de la temporada

El bon partit de Justin Doellman, que ha anotat 12 dels seus 19 punts en el primer quart, Román Montáñez (15 punts) i Javi Rodríguez (7 punts, 9 rebots i 7 assistències) ha estat clau.

Axel Hervelle i Justin Doellman.

ManresaL'Assignia Manresa ha superat el Bizkaia Bilbao Basket (81-73) al Nou Congost i ha sumat la quarta victòria de la temporada. El bon partit de Justin Doellman, que ha anotat 12 dels seus 19 punts en el primer quart, Roman Montáñez (15 punts) i Javi Rodríguez (7 punts, 9 rebots i 7 assistències) ha estat clau.

El conjunt local ha aprofitat un extraordinari primer quart (29-9), segurament el millor de la temporada, per començar a mastegar un partit que, en el segon i tercer període, l'equip basc ha sabut remuntar gràcies a les alternatives en defensa i a la bona feina a prop de cistella de Dimitrios Mavroeidis.