Esports Bàsquet 24/04/2011

Un Cajasol en forma no dóna opció a l'Assignia Manresa (58-66)

La bona notícia per a l'equip que entrena Jaume Ponsarnau, que haurà d'esperar per certificar matemàticament la permanència, és que el CB Granada també ha perdut

Jordi Grimau i Txemi Urtasun.

ManresaL'Assignia Manresa ha perdut al Nou Congost contra el Cajasol (58-66) un partit que l'equip visitant sempre ha tingut controlat, especialment des del segon quart. El conjunt que entrena Joan Plaza ha demostrat el bon moment de forma pel qual passa i, tot i l'intent de remuntada que l'equip de Jaume Ponsarnau ha protagonitzat al darrer quart, s'ha endut la victòria.

El Cajasol, que ha arribat a guanyar per 20 punts de diferència, ha estat encertat en defensa i en atac, on Louis Bullock ha anotat amb molta continuïtat.

La bona notícia per a l'Assignia Manresa, que haurà d'esperar per certificar matemàticament la permanència, és que el CB Granada també ha perdut, en aquest cas a la pista del Lagun Aro GBC (75-64).