Lliga Catalana
Esports Bàsquet 25/09/2011

El Fiatc Joventut remunta 14 punts (87-90) per jugar la cinquena final de la Lliga Catalana consecutiva

El conjunt que entrena Salva Maldonado ha reaccionat en el tercer quart, quan s'ha situat a dos punts de l'Assignia Manresa gràcies a l'encert en els tirs de tres punts

Roman Montañez, durant el partit

ManresaEl Fiatc Joventut ha remuntat 14 punts per superar l'Assignia Manresa en un partit que ha necessitat pròrroga (87-90) i aquest dilluns (20.45 hores) s'enfrontarà al Barça Regal en la cinquena final de la Lliga Catalana que disputa de manera consecutiva.

La segona semifinal s'ha jugat a un ritme ben diferent de la primera i tots dos equips han competit amb molta més intensitat. Després d'un primer període igualat, el Fiatc Joventut, que tenia les baixes de Pere Tomàs, Henk Norel i Pape Sow, no ha pogut seguir el ritme del rival en un tercer quart que ha acabat 14 punts per sota (43-29).

El conjunt que entrena Salva Maldonado ha reaccionat en el tercer quart, quan s'ha situat a dos punts de l'Assignia Manresa. L'encert en els tirs de tres punts (5 en 10 minuts) ha estat clau per a la remuntada d'un partit que ha acabat amb empat a 77 i ha necessitat d'una pròrroga per resoldre's.

En el temps extra el Fiatc Joventut s'ha mostrat més encertat i ha sabut aprofitar el talent de David Jelinek per guanyar.