Lliga Endesa
Esports Bàsquet 23/10/2011

L'Assignia Manresa suma contra el Gran Canària 2014 (69-60) la tercera victòria

La bona defensa exhibida en el tercer quart, quan el conjunt rival tan sols ha anotat nou punts, ha estat clau en un encontre en què Justin Doellman ha sumat 16 punts

Josh Asselin i Xavi Rey.

ManresaL'Assignia Manresa ha sabut aixecar aquest diumenge al migdia un difícil partit contra el Gran Canària 2014 (69-60). La bona defensa exhibida en el tercer quart, quan el conjunt rival tan sols ha anotat nou punts, ha estat clau en un encontre en què Justin Doellman ha sumat 16 punts.

Els de Pedro Martínez han desaprofitat un avantatge de deu punts (29-39, min.23) i han encaixat un parcial de 18 a 0, que ha desmuntat els seus esquemes i que a la fi, els ha impedit sumar a segona victòria de la temporada.

L'equip que entrena Jaume Ponsarnau suma la tercera victòria de la temporada i tan sols és superat per l'Unicaja en la classificació.