Lliga Endesa
Esports Bàsquet 18/11/2012

Un Assignia Manresa amb una altra cara cau contra el Reial Madrid al Nou Congost (84-97)

Tot i les baixes de Javi Rodríguez i Adam Hanga, el cuer ha tingut durant molts minuts el líder contra les cordes

Sergi Llull, a Manresa

BarcelonaL'Assignia Manresa ha competit contra el Reial Madrid (84-97), però ha acabat perdent el seu vuitè partit consecutiu a la Lliga Endesa. Tot i les baixes de Javi Rodríguez i Adam Hanga, el cuer ha tingut durant molts minuts el líder contra les cordes. Charles Ramsdell (17 punts) i Troy DeVries (23 punts) han liderat l'atac d'un equip més ambiciós que al Palau Blaugrana. El Nou Congost ha presentat un ambient especial, amb més estelades del que és habitual i càntics a favor de la independència.

El líder ha exhibit la seva eficàcia en el tir de tres punts (11/22 en triples) contra un Assignia Manresa molt combatiu en què ha debutat Ferran Laviña. Jaume Ponsarnau ha complicat el triomf de l'equip visitant plantejant diferents defenses zonals.

Rudy Fernández ha dinamitat el partit al tercer quart, quan l'Assignia Manresa havia aconseguit posar-se a sis punts de distància. L'equip local no s'ha rendit i ha aconseguir posar-se a dos punts a l'inici de l'últim període, exigint la millor versió del Reial Madrid. El líder ha respost amb dos triples consecutius per tornar a allunyar-se del rival.