Esports Bàsquet 28/03/2015

El Barça despatxa un incòmode Baloncesto Sevilla en una nit especial (99-83)

El club blaugrana ha homenatjat Audie Norris i ha celebrat el 30è aniversari d'una temporada històrica en què l'equip català va aconseguir el primer títol europeu de la secció

Joan Carles Navarro / EFE

BarcelonaEl Barça ha evitat un incendi aquest dissabte i ha despatxat un incòmode Baloncesto Sevilla (99-83) en una nit especial en què el club blaugrana ha homenatjat Audie Norris i ha celebrat el 30è aniversari d'una temporada històrica en què l'equip català es va proclamar campió de la Recopa d'Europa (primer títol europeu de la secció) i del Mundial de Clubs. Mitch Kupchak, 'general manager' dels Lakers, i representants d'almenys altres 10 franquícies de la NBA han vist en directe el partit.

Ferit per la derrota de la primera volta a Sevilla i la de diumenge passat a València, el Barça ha començat nerviós i ha trigat gairebé mitja hora en controlar un partit que ha arribat a perdre per cinc punts de diferència a les acaballes del primer període (14-19). Durant la primera meitat l'equip blaugrana ha atacat bé, repartint assistències i evitant pèrdues, però no ha defensat al seu nivell habitual i ha arribat al descans amb 40 punts encaixats (44-40).

El Baloncesto Sevilla ha seguit anotant amb facilitat i ha capgirat el marcador (50-52). L'equip blaugrana, que ha tingut molts problemes per aturar Kristaps Porzingis a la posició de 'quatre', s'ha encomanat a la seguretat de Justin Doellman, l'energia de DeShaun Thomas i els triples de Joan Carles Navarro (tres en el tercer període) per aconseguir la seva primera renda creïble a deu minuts del final (74-66).

La renda local ha crescut fins arribar als 15 punts a sis minuts del final (86-71), quan per primera vegada el Barça ha tingut clar que guanyaria el partit.