Eurolliga
Esports Bàsquet 18/05/2014

El Barça neteja la seva imatge a la 'final four' de Milà (93-78)

L'equip blaugrana ha superat el CSKA de Moscou en el partit per al tercer i el quart lloc

Enviat especial a MilàDesprés de ser humiliat divendres, el Barça ha intentat netejar la seva imatge a la 'final four' de Milà i ha superat el CSKA de Moscou (93-78) en el partit per al tercer i el quart lloc. Joan Carles Navarro, que ha anotat 20 punts, s'ha convertit en el jugador amb més triples anotats (31) durant les 'final four'.

Xavi Pascual, que ha descartat Jacob Pullen i Erazem Lorbek, ha fet debutar Mario Hezonja en una 'final four'. El tècnic ha utilitzat el partit per intentar recuperar psicològicament alguns dels jugadors que divendres van quedar tocats. Maciej Lampe, per exemple, no va jugar contra el Reial Madrid i aquest diumenge ha anotat 17 punts.

Els jugadors del Barça han començat adormits i Xavi Pascual s'ha vist obligat a demanar un temps mort al cap de dos minuts (2-8). Sasha Kaun s'ha fet fort a prop de cistella i el conjunt blaugrana ha trigat a oposar resistència. La reacció, de fet, no ha arribat fins al segon període, quan Joan Carles Navarro ha anotat 10 punts i el seu equip ha capgirat el marcador (44-35). Al descans s'hi ha arribat amb una renda de tres punts (50-47).

L'equip blaugrana ha sabut mantenir el CSKA de Moscou allunyat en el marcador durant una segona meitat en què els jugadors dels dos equips han comès menys errades que en la primera.