Lliga Endesa
Esports Bàsquet 09/05/2015

El Barça no bada contra el Dominion Bilbao Basket i encara aspira a ser segon (80-73)

L'equip blaugrana té assegurada la tercera posició

Marcelinho Huertas / EFE

BarcelonaEl Barça de bàsquet no ha badat aquest dissabte contra el Dominion Bilbao Basket (80-73) i ha sumat una nova victòria al Palau Blaugrana. Xavi Pascual ha descartat Mario Hezonja.

Tot i que ho té difícil, el Barça encara té opcions de discutir la segona posició a un Unicaja contra el qual s’enfrontarà el pròxim diumenge. L’equip de Joan Plaza, que aquest diumenge (12 hores) juga a la pista del Rio Natura Monbus Obradoiro, acumula un triomf més que el conjunt blaugrana.

L'equip blaugrana, que ha anotat set dels primers vuit triples que ha intentat, ha començat el partit amb una gran voracitat ofensiva que li ha permès anotar 30 punts en el primer període (30-17). El conjunt català ha repartit 8 assistències en 10 minuts.

El Barça no ha pogut mantenir la mateixa eficàcia durant tot el partit i el rival basc ho ha aprofitat per eixugar l’avantatge local a l’inici del tercer període (43-42), tot just quan els aficionats culers celebraven l’empat del Santiago Bernabéu.

Animat per Tomás Satoransky i Ante Tomic, l’equip blaugrana ha reconduït la situació i ha tornat a obrir una escletxa important en el marcador contra un rival ben treballat tàcticament per Sito Alonso.