Lliga Endesa
Esports Bàsquet 29/05/2014

Un Barça en hores baixes pateix per superar el Laboral Kutxa (92-87)

Joan Carles Navarro i Brad Oleson han rescatat el Barça de la seva apatia

BarcelonaUn Barça en hores baixes, molt tocat per la desfeta de Milà, ha patit aquest dijous per superar el Laboral Kutxa (92-87) i apuntar-se la primera victòria de la seva eliminatòria de quarts de final (1-0) en un partit que tan sols ha reunit 4.101 espectadors al Palau Blaugrana. Pau Gasol i Ricky Rubio han presenciat el primer duel dels 'play-off' des de la llotja.

Joan Carles Navarro (24 punts) i Brad Oleson (29 punts amb 5/5 triples) han rescatat el Barça de la seva apatia en un partit que el Barça ha trigat 35 minuts en controlar. Joey Dorsey també ha tingut una bona aportació ofensiva.

L'equip blaugrana, que ha trigat en defensar al seu nivell habitual i que s'ha fet un embolic amb les rotacions, ha arribat al descans amb un desavantatge de set punts (36-43). Xavi Pascual ha protegit Erazem Lorbek d'Andrés Nocioni durant els primers 20 minuts, però l'ha posat de titular en el tercer període.

Joan Carles Navarro, que ha anotat 20 punts dels seus 24 punts en 10 minuts, ha rescatat el Barça de la seva apatia, però l'equip blaugrana ha trigat en capgirar el marcador ja que el Laboral Kutxa ha sabut aprofitar els punts i el ritme d'un inspirat Thomas Heurtel. Gràcies a un triple de Brad Oleson el conjunt català ha començat els últims 10 minuts amb avantatge (69-68).

El Barça, que s'ha tornat a distreure amb l'arbitratge, ha començat l'últim període sense Ante Tomic, que ha comés la seva quarta falta personal. Brad Oleson ha aconseguit obrir una escletxa de set punts en el marcador gràcies als seus triples (81-74).

L'equip blaugrana ha cregut tenir el partit guanyat a dos minuts del final (87-80), però el Laboral Kutxa ha empatat el marcador (87-87) a 41 segons del final. Joan Carles Navarro i Brad Oleson han anotat quatre punts decisius.

El segon partit dels quarts de final de la Lliga Endesa es disputarà aquest dissabte (21.15 hores) a Vitòria.