Esports Bàsquet 22/05/2016

El Barça Lassa no bada i s'assegura el lideratge de la Lliga Endesa (93-58)

L'equip blaugrana supera l'Iberostar Tenerife i jugarà els 'play-off' amb el factor pista a favor

Justin Doellman

BarcelonaEl Barça Lassa no ha badat, ha superat l'Iberostar Tenerife (93-58) i ha tancat la temporada de regular de la Lliga Endesa en primera posició. El rival de l'equip blaugrana en els quarts de final serà el Montakit Fuenlabrada.

Ante Tomic ha sumat 12 punts i 7 rebots per a 27 de valoració. Xavi Pascual ha tingut les baixes de Pau Ribas i Joey Dorsey, que es perdrà el que resta de temporada. A més, el tècnic culer ha descartat Moussa Diagne.

"Acabar Xavi Pascual

Justin Doellman, que ha anotat 13 punts en el primer període, ha permès que el Barça Lassa comencés dominant el marcador, però l'Iberostar Tenerife ha sabut reaccionar i empatar el marcador (28-28). Al descans, la renda local era de vuit punts (40-32).

El Barça Lassa ha trencat el partit a l'inici del tercer període, quan el rival insular ha estat gairebé sis minuts sense anotador (54-32). El parcial d'aquest quart ha estat de 27-12 i ha deixat el partit vist per a sentència (67-44).

El club blaugrana ha aprofitat el partit per homenatjar el seu equip júnior, que la setmana passada es va proclamar campió de l'Eurolliga. Un total de 5.089 espectadors han assistit al Palau Blaugrana.