Esports Bàsquet 01/11/2015

Un Barça Lassa molt ofensiu no pateix contra el RETAbet.es GBC (97-71)

Tomás Satoransky / EFE

BarcelonaEl Barça Lassa de bàsquet, que ha fet descansar Ante Tomic i Carlos Arroyo, ha superat aquest diumenge el RETAbet.es GBC (97-61), un rival que encara no coneix la victòria aquesta temporada. Justin Doellman ha estat el màxim anotador de l'equip culer, que ha sumat 97 punts. El conjunt català ha repartit 23 assistències.

L'equip basc entrenat per Jaume Ponsarnau ha fet una bona posada en escena al Palau Blaugrana, on ha arribat a tenir un avantatge de 4 punts (7-11), però a poc a poc s'ha anat quedant sense arguments per discutir el triomf a un Barça Lassa al qual encara li falta continuïtat. Al descans, 40-36.

El partit s'ha trencat a l'inici del tercer quart, quan el Barça Lassa s'ha apuntat un parcial de 23-4 (63-40). L'equip blaugrana ha sumat 32 punts durant el període, el seu millor registre des de l'inici de temporada (72-52).

L'últim període ha servit per augmentar la renda de l'equip local contra un rival que necessitarà temps per integrar les seves noves incorporacions.