Esports Bàsquet 15/11/2015

Triomf del Barça Lassa de bàsquet en un partit difícil de mastegar (67-57)

Àlex Abrines / ACB PHOTO

BarcelonaEl Barça Lassa ha superat aquest diumenge el Rio Natura Monbus Obradoiro (67-57) i es manté invicte en la Lliga Endesa, en què acumula sis victòries en sis partits. L'equip blaugrana, que no ha estat encertat en el llançament exterior, ha suat per tirar endavant un partit difícil de mastegar contra un rival que ha dominat el ritme durant moltes fases del duel.

Shane Lawal s'ha perdut el partit per molèsties al genoll esquerre (sinovitis) i Stratos Perperoglou, per una forta contusió al quàdriceps de la cama dreta.

Tot i perdre sis pilotes i fallar sis triples en el primer quart, el Barça Lassa tan sols ha necessitat 6 minuts i mig per aconseguir una renda de 10 punts (15-5). L'equip gallec ha reaccionat, s'ha apoderat del ritme i ha aconseguit empatar el partit (24-24). Al descans, 34-31.

El Barça Lassa s'ha distanciat del rival en un tercer període en què ha aconseguit una renda de 13 punts (52-39).