La punteria de Ribas i Moerman anima el Barça Lassa contra el Burgos (111-81)

Entre el badaloní i el francès han anotat 10 triples

i
Pau Ribas

BarcelonaCinc dies abans de debutar a l'Eurolliga, el Barça Lassa s'ha desfet del San Pablo Burgos (111-81). L'equip blaugrana ha exhibit actitud durant els 40 minuts i no ha tingut problemes per superar un rival acabat d'aterrar a la Lliga Endesa.

Pau Ribas ha anotat 21 punts amb 5/6 en triples en tan sols 14 minuts de joc. El seu partit ha estat d'una subtilesa memorable, anotant una vegada i una altra sense necessitat d'acaparar la pilota. Adrien Moerman, per la seva banda, ha sumat 17 punts amb 5/8 en tripes.

Animat per un Pau Ribas que ha anotat 10 punts en menys de cinc minuts i per una bona activitat defensiva, l'equip blaugrana s'ha construït una renda d'11 punts ben aviat (29-18). Quan ha marcat el ritme des de la defensa i ha pogut córrer, el conjunt català no ha tingut problemes per anotar amb fluïdesa. Al descans, 56-41.

El pas dels minuts ha fet augmentar la diferència entre els dos equips, i el Barça Lassa, que té una plantilla molt més llarga, ha arribat a tenir una renda de 26 punts a cinc minuts del final (96-70), quan Sito Alonso ha donat entrada a Marc Garcia. Els benintencionats esforços del conjunt rival no han servit per mantenir el marcador igualat.

Pancarta al Palau Blaugrana

El grup d'animació Sang Culer no ha presenciat el partit en directe en protesta per la violència policial de l'1-O.