Eurolliga
Esports Bàsquet 28/02/2013

Un bon Khimki no atura la ratxa del Barça Regal (71-69)

L'equip blaugrana ha sumat la catorzena victòria consecutiva i ja té peu i mig als quarts de final de l'Eurolliga

àlex Gozalbo
1 min
Joan Carles Navarro

BarcelonaEl Barça Regal s'ha desfet d'un bon BC Khimki (71-69), ha sumat la catorzena victòria consecutiva i ja té peu i mig als quarts de final de l'Eurolliga.

Conscient de la importància que Zoran Planinic té sobre el joc de l'equip rus, Xavi Pascual ha dissenyat una defensa especial sobre el base. Víctor Sada i Marcelinho Huertas han arriscat oferint-li uns determinats espais, però negant-li'n uns altres. La tàctica no ha disminuït en excés la seva aportació ofensiva, però sí la seva creació de joc i el BC Khimki ho ha notat, especialment entre el segon i el tercer quart, quan el Barça Regal ha aconseguit una renda de 14 punts.

El Khimki de Rimas Kurtinaitis no ha tingut resposta per a Joan Carles Navarro (19 punts), que ha reaparegut i ha anotat quatre dels cinc primers triples que ha intentat (cinc en total). L'escorta se sent còmode amb aquest nou sistema de descansos que protagonitza des que Brad Oleson interpreta el seu paper a la Lliga Endesa i s'ha mostrat ràpid i eficaç en la sortida dels bloquejos indirectes. El capità blaugrana ha comptat amb el suport d'Ante Tomic, Erazem Lorbek i l'habitual sòlida defensa de l'equip, un autèntic malson per a qualsevol rival.

L'equip rus ha remuntat i s'ha situat a tres punts del Barça Regal, però no ha pogut contenir la recta final de l'equip blaugrana.

stats