Lliga Endesa
Esports Bàsquet 19/12/2012

Un Barça Regal irreconeixible perd al Palau Blaugrana contra el Blusens Monbus (54-62)

L'equip blaugrana acumula la sisena derrota de la temporada i es complica les seves opcions de classificar-ser per disputar la Copa del Rei

Marcelinho Huertas i Andrés Rodríguez

BarcelonaLa pitjor versió del Barça Regal des que Xavi Pascual va arribar a la banqueta ha perdut aquest dimecres contra el Blusens Monbus (54-62) i es complica les seves opcions de classificar-ser per disputar la Copa del Rei. Els jugadors s'han anat encomanant la desídia els uns als altres i han arribat a perdre per 14 punts de diferència en un partit indigne del seu nivell real.

Durant molts minuts, el partit no ha enganyat ningú i ha sigut un duel entre dos equips que lluiten, molt allunyats del líder de la competició, per aconseguir un bitllet per disputar la Copa del Rei. Ni rastre del vigent campió de la Lliga Endesa, ni de l'enorme diferència de pressupost entre els dos equips.

Xavi Pascual ha situat Álex Abrines al cinc inicial, meitat per suplir la baixa de Joan Carles Navarro i meitat per donar minuts a un jugador que en necessita. Des del primer moment, però, res li ha sortit bé al Barça Regal, que ha arribat al descans amb tan sols 23 punts i ha escoltat els primers xiulets de la temporada. No ha sigut el pitjor moment d'un equip que ha arribat a perdre per 14 punts de diferència en el tercer període (31-45).

Moncho Fernández ha acumulat jugadors a prop de cistella en defensa, i el Barça Regal, que s'ha contagiat del joc pausat del rival, no ha sabut trobar els forats necessaris per anotar, sobretot des de posicions exteriors.

El Blusens Monbus no s'ha posat nerviós quan el Barça Regal ha iniciat la remuntada i ha sabut jugar amb els nervis de l'equip blaugrana, que s'ha perdut en jugades individuals per la desesperació d'un Xavi Pascual que ho ha provat tot per recuperar el comandament del partit.