Lliga Endesa
Esports Bàsquet 05/05/2013

El Barça Regal viatjarà a Londres amb una victòria més contra el Fiatc Joventut al sarró (80-59)

Marko Todorovic ha aprofitat la lesió de Nate Jawai per completar un dels seus millors partits des que va arribar al club blaugrana

Ognjen Kuzmic i Marko Todorovic

BarcelonaEl Barça Regal ha superat al Palau Blaugrana el Fiatc Joventut (80-59), un equip que haurà de guanyar els dos últims partits de la temporada regular per tenir opcions de classificar-se per disputar el 'play-off'. La lesió de Nate Jawai, que tan sols ha pogut jugar set minuts, ha marcat un partit en què Xavi Pascual s'ha vist obligat a jugar alguns minuts amb Joe Ingles com a aler pivot, ja que Ante Tomic ha comès la seva quarta falta personal a cinc minuts i mig del descans.

El Fiatc Joventut ha competit bé durant molts minuts a Barcelona, on ha arribat a tenir una renda de quatre punts (24-28) al segon període. El parcial de 13-0 amb el qual el Barça Regal ha iniciat el tercer quart ha acabat amb les seves esperances de victòria. És aleshores quan la Penya s'ha rendit.

Marko Todorovic, que ha sumat el seu primer doble-doble a la Lliga Endesa (12 punts i 12 rebots), ha completat un dels seus millors partits des que va arribar al Barça Regal.

Ricky Rubio, base dels Minnesota Timberwolves, ha presenciat el partit entre els seus dos exequips des de la llotja.