Lliga Endesa
Esports Bàsquet 14/04/2013

El Barça Regal malbarata una renda d'onze punts i perd a casa contra Herbalife Gran Canària (70-73)

L'equip blaugrana ha encaixat un parcial de 3-19 que ha capgirat el marcador al Palau Blaugrana

Marcelinho Huertas, contra l'Herbalife Gran Canària

BarcelonaUn dia abans de viatjar a Atenes per jugar dos partits contra el Panathinaikòs, el Barça Regal ha perdut a casa contra l'Herbalife Gran Canària (70-73) i ja acumula deu derrotes a la Lliga Endesa. Xavi Pascual, que tenia les baixes de Pete Mickeal, Xavi Rabaseda i Marko Todorovic, ha fet descansar Joan Carles Navarro i Sarunas Jasikevicius al Palau Blaugrana, on 4.359 espectadors han presenciat el triomf visitant. El partit deixa tocats Brad Oleson, que ha patit un esquinç, i Joe Ingles, que ha rebut un fort cop.

L'aportació ofensiva de Brad Oleson (15 punts) i Álex Abrines (11), que porta jugant unes setmanes amb molta confiança, no ha sigut suficient el dia en què Mario Hezonja i Marcus Eriksson han debutat al Palau Blaugrana amb el primer equip.

Pedro Martínez ha intentat solucionar la baixa de Xavi Rey disputant alguns minuts sense pivot, apostant al mateix temps per Spencer Nelson i Eulis Báez. Xavi Pascual ha reaccionat col·locant C. J. Wallace i Erazem Lorbek junts.

El Barça Regal ha dominat el marcador durant molts minuts, però amb diferències curtes. La màxima renda local ha arribat a l'últim quart, quan el conjunt blaugrana ha aconseguit tenir 11 punts d'avantatge (61-50). L'Herbalife Gran Canària, que ha dominat el rebot en la recta final i ha sabut jugar en equip, ha reaccionat amb un sorprenent parcial de 3-19 que ha capgirat el resultat (64-69) a dos minuts i mig del final.

Amb el 70-73 final, Joe Ingles ha fallat un triple que hauria forçat la pròrroga.