Eurolliga
Esports Bàsquet 04/04/2013

Festa completa al Palau Blaugrana (74-71)

L'equip blaugrana, que s'enfrontarà al Panathinaikòs als quarts de final, supera el Maccabi Electra Tel Aviv i homenatja els campions de l'Eurolliga del 2003

Marcelinho Huertas

BarcelonaMotivat per la presència a la llotja d'alguns dels millor jugadors de la història del club, esperonat per una afició (5.199 espectadors) amb ganes de rauxa i alliçonat per un entrenador que volia utilitzar el partit com un assaig general per als quarts de final de l'Eurolliga, el Barça Regal s'ha desfet aquest dijous del Maccabi Electra Tel Aviv (74-71) en el partit que va tancar el Top-16 de la competició. El pròxim rival de l'equip blaugrana serà el Panathinaikòs grec.

Com a Siena i contra un rival que es jugava coses, el Barça Regal ha trigat alguns minuts en agafar el fil a un partit que s'ha viscut amb una admosfera especial. El Maccabi Electra Tel Aviv s'ha arribat a situar a set punts de distància a un marcador que l'equip blaugrana ha trigat sis minuts en capgirar. Tres han sigut els jugadors als quals Xavi Pascual s'ha aferrat per arribar al descans amb una renda de quatre punts: Joan Carles Navarro, Marcelinho Huertas i Álex Abrines.

El Maccabi Electra Tel Aviv no ha sigut un rival senzill i ha arribat a dominar el partit per sis punts de diferència al tercer quart, quan els jugadors del Barça Regal s'ha distret amb els àrbitres i s'ha ennuegat amb una defensa en zona parell. Res definitiu ja que l'equip blaugrana ha sabut reaccionar i assegurar-se la victòria.