Eurolliga
Esports Bàsquet 11/01/2013

El Barça Regal tomba l'Olympiacos (76-68)

L'equip blaugrana ha guanyat sense la presència als minuts decisius de Joan Carles Navarro, que s'ha lesionat a l'inici del tercer període i ja no ha tornat a jugar

àlex Gozalbo
1 min
Víctor Sada i Martynas Geacevicius

BarcelonaEl Barça Regal continua en fase ascendent i aquest divendres s'ha pentinat l'Olympiacos (76-68), vigent campió de l'Eurolliga. L'equip blaugrana s'ha vist obligat a construir la victòria sense la presència als minuts decisius de Joan Carles Navarro, que s'ha lesionat a l'inici del tercer període i ja no ha tornat a jugar.

L'equip grec fia bona part de la seva sort a les accions de l'escorta, que utilitza com pocs jugadors a Europa les situacions de bloqueig directe. Xavi Pascual ho sap i ha demostrar tenir-les molt preparades ja que els seus jugadors interiors han sabut situar-se, donant un pas endavant, per evitar les seves sempre perilloses penetracions. Sense el joc que ell acostuma a generar, l'Olympiacos ha arribat al descans amb tan sols 32 punts anotats (41-32).

L'Olympiacos ha millorat la seva producció ofensiva a partir del tercer quart, quan els dos equips van encetar un període d'intercanvi de punts durant el qual la renda blaugrana s'ha mantingut més o menys estable. Sense Joan Carles Navarro, que s'ha lesionat a l'inici del tercer període, el Barça Regal ha patit per seguir la dinàmica anotadora del rival.

L'equip grec ha anat a pel partit en una recta final en que cada cistella local ha sigut celebrada com si d'un gol es tractés a un Palau Blaugrana que ha vist perillar la segona victòria del conjunt al Top-16 de l'Eurolliga. Els nervis no s'han trasladdat des de graderia fins a la pista i el triomf s'ha quedat a Barcelona (76-68).

stats