Eurolliga
Esports Bàsquet 09/04/2013

El Barça Regal se sobreposa a les baixes i supera el Panathinaikòs a la pròrroga (72-70)

L'equip blaugrana ha remuntat un desavantatge de 12 punts

àlex Gozalbo
2 min
Joe Ingles i Erazem Lorbek celebren la victòria

BarcelonaEl Barça Regal ha superat el Panathinaikòs (72-70) a la pròrroga en un partit en què l'equip blaugrana s'ha vist obligat a remuntar 12 punts. Xavi Pascual ha sumat la baixa d'Alex Abrines a les ja conegudes de Pete Mickeal, Xavi Rabaseda i Marko Todorovic. Víctor Sada, que ha anotat els seus 13 punts després del descans, ha tingut una incidència clau.

El Barça Regal ha reviscut els malsons de fa dues temporades quan a l’inici del partit s'ha vist 12 punts per sota al marcador. Argiris Pedoulakis ha agafat la iniciativa tàctica del partit i ha atacat Ante Tomic amb Sofoklis Schortsanitis, un atípic jugador que ha sabut treure profit de totes les primeres pilotes que li han arribat.

La resposta local no ha arribat fins al segon quart, quan el Barça Regal s'ha apuntat un parcial d’11-0 que ha capgirat el marcador i ha encetat un partit nou, aquest de tan sols 25 minuts. Xavi Pascual ha corregit la seva defensa inicial sobre Sofoklis Schortsanitis i el Panathinaikòs s'ha vist obligat a buscar altres fonts d’anotació. Al descans, 34-32.

El Barça Regal ha tornat a badar a l’inici del tercer quart, quan Argiris Pedoulakis ha situat Dimitris Diamantidis al pal baix. L’equip blaugrana, que ha tornat a necessitar minuts i minuts per corregir la situació, tan sols ha anotat dos punts en set minuts i el rival s'ha fet amb una renda de vuit punts. La reacció local ha acabat arribant i el partit ha entrat als últims 5 minuts amb el marcador empatat a 60. Ante Tomic ha tingut l'oportunitat de guanyar el partit, però James Gist ha taponat el seu tir i ha enviat l'enfrontament a la pròrroga (64-64).

El Panathinaikòs tan sols ha pogut anotar sis punts al temps extra, on el Barça Regal s'ha mostrat més encertat.

El Barça Regal i el Panathinaikòs disputaran aquest dijous (20.45 hores, Esport3) el segon partit de la sèrie.

stats