Supercopa ACB
Esports Bàsquet 30/09/2011

El Barça Regal remunta set punts al Madrid (74-70) i defensarà el títol de la Supercopa

El conjunt blaugrana se sobreposa al mal partit de Joan Carles Navarro i aquest dissabte (18 hores, Teledeporte) jugarà la final contra el Caja Laboral

Marcelinho Huertas i Sergi Llull.

BarcelonaEl Barça Regal ha superat el Reial Madrid (74-70), s'ha sobreposat al mal partit de Joan Carles Navarro, que ha fallat 11 dels 14 tirs de camp que ha intentat, i aquest dissabte (18 hores, Teldeporte) jugarà la final de la Supercopa contra el Caja Laboral, que aquest divendres s'ha imposat al Bizkaia Bilbao Basket en la primera semifinal.

El conjunt blaugrana ha assolit una renda de 12 punts en el segon quart, però un parcial de 4-17 li ha permès al Reial Madrid posar-se per davant al tercer quart. De fet, l'equip que entrena Pablo Laso ha assolit una renda de set punts gràcies a la defensa defensa.

El Barça Regal, però, ha sabut reaccionar i fer-se amb la victòria gràcies a un darrer quart demolidor (22-12) en què el Reial Madrid ha pagat la seva inexperiència.