Lliga Endesa
Esports Bàsquet 11/12/2011

Un Barça Regal sense escletxes supera l'Unicaja (72-62)

El líder ha recuperat el seu joc habitual en el segon quart i ha sentenciat el partit en el tercer, en què Chuck Eidson ha fet moltes coses i totes bé

Ndong ha dominat la zona contra l'Unicaja

BarcelonaEl Barça Regal continua sense conèixer la derrota al Palau Blaugrana i aquest diumenge ha superat l'Unicaja (72-62) en un duel clau per mantenir el lideratge. El conjunt blaugrana ha necessitat deu minuts per agafar el fil a un partit gens senzill.

L'Unicaja ha començat el partit desesperant Xavi Pascual, que no entenia ni la defensa dels seus jugadors ni el criteri arbitral. El conjunt que entrena Chus Mateo ha arribat a guanyar per nou punts de diferència en un primer quart en què Hrvoje Peric ha fet mal des d'una posició en què la majoria de rivals són inferiors al Barça Regal, la de "tres".

El Barça ha recuperat el seu joc habitual en el segon quart i ha sentenciat el partit en el tercer, en què Chuck Eidson ha fet moltes coses i totes bé.