Lliga Endesa
Esports Bàsquet 01/04/2013

Un València Basket sense jugadors interiors tan sols resisteix 20 minuts al Palau Blaugrana (94-62)

L'equip blaugrana ha resolt el partit amb un parcial de 17-2 després del descans contra un rival que, minvat per les lesions, s'ha vist obligat a arriscar

Saras Jasikevicius organitza l'atac contra el València Basket

BarcelonaEl Barça Regal ha superat aquest dilluns el València Basket (94-62) i es consolida com a tercer classificat de la Lliga Endesa. L'equip blaugrana ha resolt el partit amb un parcial de 17-2 després del descans contra un rival que, minvat per les lesions, s'ha vist obligat a arriscar tàcticament i jugar durant molts minuts amb quatre jugadors petits.

Fins a vuit jugadors del Barça Regal han anotat almenys un triple en un partit en què Xavi Pascual ha tingut les baixes de Pete Mickeal, que es perdrà el que queda de temporada, i de Xavi Rabaseda.

La renda local no ha deixat de créixer durant el tercer i quart període i ha sobrepassat els 30 punts.