Lliga Endesa
Esports Bàsquet 19/01/2014

El Barça no es despista contra el Tuenti Móvil Estudiantes (73-56)

L'equip blaugrana la seva classificació per disputar la Copa del Rei de Màlaga amb una nova victòria, la quarta consecutiva

Bostjan Nachbar / ANDREU DALMAU / EFE

BarcelonaUn irregular Barça no s'ha despistat contra el Tuenti Móvil Estudiantes (73-56) i ha celebrat la seva classificació per disputar la Copa del Rei de Màlaga amb una nova victòria, la quarta consecutiva. Marcelinho Huertas i Joan Carles Navarro s'han combinat per anotar 26 punts en un dia en què el seu equip ha repartit 20 assistències.

Xavi Rabaseda, que ha rebut un homenatge de Joan Bladé i Joan Carles Navarro abans de començar el partit, no ha tingut una actuació gaire destacada i ha acabat amb 3 punts.

L'equip blaugrana ha anotat set dels nou triples que ha intentat en el primer quart i això li ha servit per anotar 27 punts en els primers deu minuts. El Tuenti Móvil Estudiantes no ha pogut mantenir el mateix ritme anotar i ha arribat al descans amb un desavantatge de 13 punts (42-29).

El Barça ha afluixat la seva defensa després del descans i el rival madrileny ha aprofitat la situació per anotar amb més continuïtat i reduir la diferència de punts (51-48). L'equip blaugrana ha reaccionat amb un parcial 11-0 que ha esvaït qualsevol opció de triomf visitant (62-48).