Bàsquet - Lliga Endesa

El Baxi Manresa, sense premi contra l'Herbalife Gran Canària (74-75)

Una cistella d'Oriol Paulí a 16 segons del final ha decidit un partit molt ajustat

El Baxi Manresa ha perdut per la mínima contra l'Herbalife Gran Canària (74-75). Una cistella d'Oriol Paulí a 16,9 segons del final ha decidit un partit molt ajustat. L'aportació de Jordan Davis, que ha anotat 28 punts durant la segona meitat, no s'ha traduït en una victòria per a l'equip del Bages. El nord-americà ha fallat un triple sobre la botzina que hagués donat el triomf al conjunt local, que ha arribat a l'últim minut amb un avantatge de tres punts.

Pedro Martínez ha tingut les baixes de Frankie Ferrari i Ryan Toolson. A més, Eulis Báez ha patit una lesió muscular i no ha pogut acabar el partit. "El final ha sigut un cara o creu. Quan estàvem guanyant per tres punts de diferència ens han fet dues safates i nosaltres hem fet dos atacs amb tirs de percentatges baixos. És cruel, però totes les derrotes ho són. El rival ha fet una millor lectura de joc que nosaltres en l'últim minut", ha explicat l'entrenador. "Podríem haver guanyat, però també podríem haver perdut. En alguns moments hem estat molt bé i en d'altres, molt malament. L'equip ha lluitat i s'ha esforçat, però hem de seguir millorant molts aspectes. Sap greu perdre, però no ho podem reduir tot al resultat. És difícil que juguem molt millor que avui, estic content", ha afegit.

"Jordan Davis ha estat molt bé a la segona part i molt malament a la primera. Ens quedem en la mitjana, que és el que esperem d'ell. No és normal ni una cosa ni l'altra. És un jugador amb personalitat. Molts jugadors s'hagessin enfonsat després de la primera meitat, però ell ha tingut coratge", ha opinat el tècnic.