Esports Bàsquet 07/05/2014

El Fiatc Joventut no es dóna per vençut i remunta a la pista del Bilbao (83-90)

L'equip verd-i-negre ha capgirat un desavantatge de nou punts

Sitapha Savané, a Bilbao / ACB PHOTO

BilbaoEl Fiatc Joventut s'ha fet aquest dimecres amb la victòria a la pista del Bilbao Basket (83-90) i, després de la derrota de diumenge a casa, torna a somniar amb la possibilitat de disputar el 'play-off'.

Guillem Vives i Sitapha Savané han impulsat amb un bon inici un equip verd-i-negre que ha aconseguit una renda de cinc punts al segon període (35-40). L'equip local ha reaccionat i ha arribat a tenir una renda de 9 punts (72-63) al tercer quart, però la Penya ha capgirat el marcador amb un parcial de 0-11 (72-74).

Motivat per la presència del seu pare, Nik Cochran ha completat un dels seus millors partits amb la Penya i ha acabat amb 11 punts. El Fiatc Joventut ha jugat millor els minuts decisius i s'ha endut la victòria per 83-90.