Lliga Endesa
Esports Bàsquet 30/09/2012

L'Assignia Manresa debuta amb derrota a la pista del Blusens Monbus (83-78)

El bon partit d'Álex Hernández a la direcció no ha servit per sumar la victòria contra un rival que ha sabut aprofitar l'encert a la pintura de Levon Kendall i Oriol Junyent

à. G.
1 min
Troy de Vries captura un rebot

BarcelonaL'Assignia Manresa ha debutat amb derrota a la pista del Blusens Monbus (83-78). L'equip que entrena Jaume Ponsarnau s'ha refet d'un primer quart en què ha rebut 24 punts i s'ha arribat a veure 9 punts per sota al marcador, però no ha estat encertat en la recta final d'un enfrontament que ha reunit 5.235 espectadors al Fontes do Sar.

El bon partit d'Álex Hernández a la direcció no ha servit per sumar la victòria contra un Blusens Monbus que ha sabut aprofitar l'encert a la pintura de Levon Kendall (23 punts) i Oriol Junyent (11 punts i 9 rebots).

L'Assignia Manresa ha canviat més de la meitat de la plantilla i compta amb sis cares noves: Troy DeVries, Oliver Arteaga, Salva Arco, Aleksander Yanev, Charles Ramsdell i Rasmus Larsen. "El nostre secret competitiu durant els últims anys té a veure amb les nostres mecàniques ofensives i defensives. Aquest any ens han arribat jugadors tard i, per tant, encara les hem de crear. Caldrà tenir paciència perquè encara ens queda molt per construir. Ens costarà, però sóc optimista perquè tinc un equip molt treballador", va explicar dimarts passat Jaume Ponsarnau, entrenador de l'Assignia Manresa.

El tècnic està preocupat pel primer mes de competició. "Serà difícil, però afrontarem la situació treballant i buscant recursos per solucionar les mancances que encara tenim com a equip. El punt amb el qual ens agrada començar les temporades no el tindrem, però mirarem de tenir el millor possible", diu. "Aquest equip és molt diferent del dels últims anys", va reconèixer Ponsarnau.

stats