Eurolliga
Esports Bàsquet 08/11/2012

Un Barça Regal molt concentrat s'exhibeix a Moscou (60-81)

La defensa de l'equip blaugrana desdibuixa el CSKA, que tan sols ha pogut sumar 25 punts a la segona meitat

Sasha Kaun i Ante Tomic

BarcelonaEl CSKA de Moscou ha caigut contra el Barça Regal (60-81) a la cinquena jornada de l'Eurolliga. L'equip blaugrana s'ha exhibit contra el subcampió de la competició, demostrant un nivell de concentració que no es veia des de la Supercopa. Xavi Pascual ha celebrat el seu partit 100 a la màxima competició europea amb un triomf de prestigi.

El Barça Regal ha posat l'accent en el seu joc interior. Gràcies a això, l'equip blaugrana ha aconseguit sumar punts d'Erazem Lorbek i Ante Tomic, desgastar el rival amb faltes personals i trobar bones posicions per als seus llançadors exteriors. Joan Carles Navarro (21 punts) i Marcelinho Huertas (12), que han tingut espai i temps, n'han sortit beneficiats.

L'equip rus ha assolit una renda de 5 punts, però a poc a poc el Barça Regal ha anat millorant les seves prestacions. Al minut 14 d'un partit que ha arribat al descans amb el resultat de 35-38, Nate Jawai ha comès la seva tercera falta personal, situació que l'ha condemnat, com és habitual, a la banqueta.

El CSKA, desdibuixat per la defensa blaugrana, ha semblat una paròdia de si mateix. Tan sols Milos Teodosic i Nenad Kristic s'han apropat al seu nivell habitual, mentre que Sonny Weems s'ha quedat amb 4 punts, quan fins aquest dijous no havia baixat dels 14 punts en cap partit anterior.

Després d'un tercer quart per al record, la màxima renda visitant ha arribat en la recta final d'un partit en què el Barça Regal ha sobrepassat els 20 punts d'avantatge a Mosocu. Al final, 60-81.