ACB
Esports Bàsquet 01/06/2011

El Regal Barça elimina el Caja Laboral (61-71) i jugarà la final de l'ACB

L'equip de Xavi Pascual ha certificat la seva presència a la final, on a partir de dijous de la propera setmana tindrà com a rival el Reial Madrid o el Bizkaia Bilbao Basket

Navarro i Batista, al terra.

BarcelonaEl Regal Barça ha superat al Caja Laboral (61-71) en el tercer partit de les semifinals de l'ACB i i ha certificat la seva presència a la final, on a partir de dijous de la propera setmana tindrà com a rival el Reial Madrid o el Bizkaia Bilbao Basket. De moment, el conjunt basc domina la sèrie per 1-2.

Joan Carles Navarro ha començat el partit molt inspirat i ha anotat set dels primers nou punts del equip, que ha aconseguit arribar al final del primer quart amb una renda de quatre punts (16-20).

El conjunt català ha començat amb molta concentració un segon quart en què ha arribat a tenir vuit punts d'avantatge (20-28). El Caja Laboral ha millorat i ha deixat el marcador en 31-35 al descans. Això sí, un dels seus jugadors clau, Stanko Barac, ha comès la seva tercera falta personal.

p { margin-bottom: 0.21cm; } El partit ha començat a trencar-se en el tercer quart, quan el Regal Barça ha aconseguit una renda de deu punts. La defensa visitant ha tingut un paper clau ja que ha limitat al 30% l’encert del rival en els tirs de dos punts i ha reduït la seva aportació ofensiva a 15 o 16 punts per període. A dins de la zona, els pivots han confirmat la seva línia ascendent i entre Perovic, Lorbek, Ndong i Vázquez han aportat 34 punts i 15 rebots.

Tot i veure's 10 punts abaix (31-41), el Caja Laboral no s'ha donat per vençut i ha seguit lluitant fins al final d'un partit que ha tancat el tercer quart amb el resultat de 46-53. Al final, 61-71.

La victòria del Regal Barça acaba amb la segona etapa de Dusko Ivanovic al Caja Laboral. El tècnic, que la temporada passada li va guanyar l’ACB al conjunt català, ha perdut enguany cinc dels sis enfrontaments directes contra l’equip de Xavi Pascual.