NBA
Esports Bàsquet 10/06/2015

La defensa dels Cavaliers desfigura els Warriors (96-91)

L'equip de LeBron James, que ha sumat 40 punts, 12 rebots i 8 assistències, s'ha endut la victòria i domina l'eliminatòria per 1-2

Matthew Dellavedova / EFE

BarcelonaLa defensa dels Cleveland Cavaliers ha destrossat els Golden State Warriors en el tercer partit de les finals de la NBA (96-91. L'equip de LeBron James, que ha sumat 40 punts, 12 rebots i 8 assistències, s'ha endut la victòria i domina l'eliminatòria per 1-2. Matthew Dellavedova, el nou heroi de l'afició dels Cavs, ha tingut una actuació clau i ha acabat amb 20 punts.

Stephen Curry, que ha anotat 24 dels seus 27 punts en la segona meitat, ha liderat l'intent de remuntada dels Warriors, que no han estat lluny de recuperar un desavantatge de 20 punts.

Els Cavs han dominat des de la defensa una primera meitat en què LeBron James no ha tingut el protagonisme d'altres dies. L'equip local, que ha aprofitat l'impuls anotador de J. R. Smith, ha arribat al descans amb un avantatge de set punts (44-37). Els 37 punts en els dos primers quarts dels Warriors són la seva pitjor anotació de la temporada.

Animat per Matthew Dellavedova i gestionat per un LeBron James que ha dominat el tercer període, l'equip local s'ha fet amb una renda de 20 punts després d'un parcial de 15-0 (68-48).

Els Golden State Warriors han arriscat i han intentat la remuntada amb quatre jugadors petits i David Lee com a única referència interior. La tàctica ha funcionat i l'equip visitant ha eixugat la diferència en un tres i no res (81-80), però no ha estat capaç de capgirar el marcador.

Matthew Dellavedova, que s'ha apuntat un 2+1 i una recuperació en un moment clau, i LeBron James han assegurat el triomf local.

El quart partit es jugarà la nit de dijous a divendres (3 hores, Canal + 1 i Canal + Deportes).