Esports Bàsquet 09/06/2016

Els Cavs reaccionen i s'estrenen contra els Warriors (120-90)

LeBron James i Kyrie Irving han liderat el triomf de l'equip local, que no ha pogut comptar amb Kevin Love

LeBron James

BarcelonaEls Cleveland Cavaliers han reaccionat, han jugat amb la intensitat que no van tenir durant els primers dos partits i s'han estrenat contra els Golden State Warriors (120-90). Més concentrats en defensa i més encertats en atac, els locals han dominat el tercer partit de les finals de la NBA amb autoritat (2-1).

LeBron James (32 punts, 11 rebots i 6 assistències) i Kyrie Irving (30 punts i 8 assistències) han liderat el triomf de l'equip local, que no ha pogut comptar amb Kevin Love. Richard Jefferson ha ocupat el seu lloc al cinc inicial. Tristan Thompson (14 punts i 13 rebots) i JR Smith (20 punts amb 5 triples) també han completat un gran partit.

L'aportació dels jugadors dels Cavs ha estat decisiva, ja que han anotat 105 dels 120 punts del seu equip.

Els vigents campions de la NBA han tingut un rendiment desconegut. Stephen Curry, que ha començat el partit amb una actitud impròpia d'un jugador del seu nivell, ha despertat durant un tercer quart en què ha anotat 13 dels seus 19 punts. Klay Thompson (1/7 en triples) i Draymond Green han tingut una mala nit.

La renda dels Cavs ha arribat a ser de 26 punts (95-69) a l'inici de l'últim període, quan el partit ha quedat sentenciat. Al final, la renda local ha acabat sent de 30 punts.

El quart partit de les finals es disputarà la nit de divendres a dissabte (3 hores, Cero i Canal + Deportes).