Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet 21/10/2018

El Divina Seguros Joventut agafa impuls contra el Delteco GBC (88-64)

La Penya ha oblidat les baixes i ha sumat la seva segona victòria de la temporada

i
Nico Laprovittola

BadalonaTot i tenir les baixes de Dakota Mathias i Xabi López-Arostegui, el Divina Seguros Joventut s'ha desfet del Delteco GBC (88-64). La Penya, que s'ha sobreposat al mal partit de Nico Laprovittola, ha sumat la segona victòria de la temporada en un partit còmode contra el cuer de la Lliga Endesa. El protagonisme del triomf local s'ha repartit de manera coral.

"Aquesta victòria a casa és molt important, sobretot per la sensació que ens deixa. Estic content perquè tots els jugadors han aportat coses i això és molt important per fer un equip guanyador", ha analitzat Carles Duran.

La Penya ha començat el partit despistada i ha encaixat un parcial inicial de 0-7 en un primer minut en què, a més, ha comès una falta antiesportiva. L'equip verd-i-negre ha necessitat cinc minuts per reconduir la situació i capgirar el marcador (13-12). L'accelerada definitiva del conjunt local ha arribat durant un segon període en què ha arribat a tenir una renda de 13 punts (40-27).

Alguns dels jugadors importants del Delteco GBC, que encara no ha guanyat cap partit aquesta temporada, han demostrat no estar en el seu millor moment físic i això ha impossibilitat que l'equip basc pogués competir bé al Palau Olímpic de Badalona. Tot i això, un parcial de 0-8 ha ajustat el marcador durant el tercer quart (51-47). Quan la Penya ha aixecat el nivell físic, el rival ho ha tornat a passar malament (67-52).

"Hem vist un equip amb una energia molt diferent a la nostra que ens ha passat per sobre. No hem tingut opció de lluitar pel partit", ha reconegut Sergio Valdeolmillos, entrenador del Delteco GBC. Shawn Dawson, que ha anotat 14 punts, ha rebut un cop a 5:58 minuts del final i ha vist la recta final del partit des de la banqueta. La Penya ha acabat el partit jugant amb Arturs Zagars, Neno Dimitrijevic, José Nogués, Joel Parra i Simon Birgander.

El Divina Seguros Joventut recuperarà dimecres el partit ajornat contra el Cafés Candelas Breogán i diumenge visitarà el Palau Blaugrana.