Romania tampoc no és rival per a la selecció espanyola a l'Eurobàsquet (91-50)

Pau Gasol i Àlex Abrines han descansat contra un rival molt feble

i
Pierre Oriola

BarcelonaLa selecció espanyola no afluixa i ha superat la feble Romania en la tercera jornada de l'Eurobàsquet (91-50). Amb la mirada posada en el partit de dimarts contra Croàcia, Sergio Scariolo ha fet descansar Pau Gasol i Àlex Abrines. Juancho Hernangómez (18 punts i 12 rebots) ha sigut el màxim anotador del combinat espanyol, que ha repartit 26 assistències.

Espanya ha començat el partit exhibint-se en atac i anotant vuit punts en tan sols dos minuts (8-2). Els amfitrions, però, no han abaixat els braços i han aconseguit ajustar el marcador al final del primer quart (21-19). Quan el combinat espanyol s'ha esforçat en defensa, la renda ha tornat a créixer (41-27 al descans).

El partit s'ha trencat definitivament durant un tercer període que ha acabat amb el resultat de 70-35. Després de sumar 19 punts en el primer quart, el conjunt romanès tan sols ha pogut anotar 16 punts en els següents 20 minuts.