Esports Bàsquet 30/08/2014

La selecció dels Estats Units intimida Finlàndia (114-55)

El combinat que entrena Mike Krzyzewski jugarà aquest diumenge (21.30 hores) contra Turquia

Anthony Davis, contra Finlàndia / EFE

BarcelonaLa selecció dels Estats Units ha destrossat Finlàndia (114-55) en el seu primer partit a la Copa del Món de bàsquet. Klay Thompson (18 punts) i Anthony Davis (17) han liderat l'atac d'un equip que ha volgut enviar amb la seva exhibició a Bilbao un missatge als rivals.

Derrick Rose ha tornat a disputar un partit oficial. El base dels Chicago Bulls ha disputat 22:41 minuts i ha anotat 12 punts.

El combinat nord-americà ha exhibit intensitat, ritme i una agressiva defensa de les línies de passada per intimidar un rival que ja perdia per 42 punts de diferència al descans (60-18). Finlàndia tan sols ha pogut anotar dos punts en un segon període en què ha rebut un parcial de 29-2.

L'equip dels Estats Units no ha afluixat i ha començat l'últim període amb una renda de 50 punts (89-39). L'equip nord-americà ha arribat a guanyar per 62 punts de diferència un partit que ha acabat amb 114-55.

El combinat que entrena Mike Krzyzewski jugarà aquest diumenge (21.30 hores) contra Turquia, que aquest dissabte ha superat Nova Zelanda (73-76).