Esports Bàsquet 25/10/2013

El Fenerbahçe Ulker tomba el Barça a l'Eurolliga (75-70)

Sense encert en el tir de tres punts, l'equip català ha perdut a Istanbul

Joan Carles Navarro

BarcelonaDesprés de guanyar tres enfrontaments de manera ajustada, el Barça ha perdut a la pista del Fenerbahçe Ulker (75-70), un rival amb aspiracions que a aquestes altures de la temporada acumula més partits que entrenaments. L'equip de Zeljko Obradovic, però, s'ha endut el duel entre els dos conjunts de l'Eurolliga que més s'han reforçat aquest estiu.

Sense encert en el tir de tres punts (6/30) i incapaç d'aturar Linas Kleiza, el Barça ha arribat al descans amb un desavantatge de nou punts (44-35). La renda local ha arribat a ser de 16 punts en una segona part en què Xavi Pascual ha sacsejat el seu equip per intentar la remuntada.

Ante Tomic i Joan Carles Navarro, que per primera vegada aquesta temporada ha començat el partit com a titular, no han pogut evitar la derrota de l'equip català, tot i que el Fenerbahçe Ulker ha tingut problemes per anotar durant un últim període en què tan sols ha sumat 9 punts.

El Barça ha disposat d'una possessió amb 73-70 al marcador, però Marcelinho Huertas ha buscat una passada interior per assistir Ante Tomic i ha perdut la pilota. Al final, 75-70.